Keramika

V mesecu marcu dodatnih 7% POPUSTA na zalogo! Koda: reci7

V mesecu marcu dodatnih

7% POPUSTA na zalogo!

Koda: reci7

Keramika kot ščit za vaš dom

Keramika lahko zaščiti stene vašega doma pred obrabo, medtem, ko jim doda čaroben pridih! Namesto običajnega barvanja ali tapetiranja poskusite s keramičnimi ploščicami v dnevni sobi. Izberite živahne barve ali reliefne vzorce, ki odsevajo vašo osebnost. To ni samo estetsko privlačno, ampak je tudi neverjetno praktično – keramične ploščice so enostavne za čiščenje in izjemno vzdržljive.

Ugoden poslovni "waw" efekt

V poslovnem svetu keramika ni le praktična izbira, ampak je tudi izjemno ekonomičen način, da prostoru dodate “waw” efekt. Razmislite o uporabi keramičnih ploščic za ustvarjanje umetniške stenske instalacije v vaši recepciji ali konferenčni sobi. S kombiniranjem različnih tekstur in barv lahko ustvarite prostor, ki bo navdušil stranke in spodbudil ustvarjalnost zaposlenih, ne da bi pri tem porabili premoženje.

Neobičajna uporaba keramike

Kdo je rekel, da morajo biti keramične ploščice samo na tleh ali stenah? Uporabite jih za izdelavo edinstvene mize ali UMIVALNIKA. Ali pa jih uporabite za ustvarjanje unikatne okrasne klopice v vašem vrtu. Možnosti so neskončne, ko začnete razmišljati izven okvirov!

Skrivnost vzdrževanja keramike

Najnovejši trendi v keramiki so osvobajajoči, saj so sodobni keramični materiali zasnovani tako, da zmanjšujejo potrebo po stalnem čiščenju. Ti materiali so odporni na madeže in umazanijo, kar pomeni, da vam ne bo treba preživeti ure, da bi ohranili njihov sijaj. In še več, določene vrste keramike izgledajo celo bolje, ko razvijejo nekaj ‘patine’ – čudovito sled časa in obrabe, ki daje materialu značaj. Tako vam ni treba skrbeti, da bi vaša keramika izgubila svoj čar, saj s časom postane le še bolj privlačna.

Monumentalna eleganca

Velike keramične plošče so revolucionarni trend v svetu keramike, ki prinaša monumentalno eleganco in sodoben občutek v vsak prostor. Te ogromne plošče, ki lahko merijo celo več metrov v dolžino, so idealne za ustvarjanje neprekinjenih in vizualno osupljivih površin. Uporabite jih lahko za dramatične kuhinjske pulte, ki se zdijo, kot da so izklesani iz enega samega kosa kamna, ali pa za stenske obloge, ki ustvarijo občutek razkošja in prostornosti. Te plošče niso le estetsko impresivne, ampak so tudi izjemno trpežne in enostavne za vzdrževanje, kar jih naredi idealne za sodobne domove in poslovne prostore, ki iščejo izjemen in eleganten dizajn.

Še malo inspiracije ...

Keramika je kot platno za vašo ustvarjalnost, ne glede na to, ali gre za domači ali poslovni prostor. Od nekonvencionalnih uporab do igrivih dizajnov, možnosti so tako raznolike kot vaša domišljija. Obiščite nas, da skupaj raziščemo, kako lahko keramika spremeni vaš prostor v nekaj resnično posebnega. Vzemite si čas za raziskovanje, eksperimentiranje in odraz vaše edinstvenosti.

Kopalnice

V salonu keramike in kopalnic Delfin ne kreiramo samo navadnih kopalnic, ampak ustvarjamo prostore za druženje, saj vemo, da si zobkov ne perete sami.

Keramika

Ko pride do keramike, smo v salonu keramike in kopalnic Delfin resni! Vsakemu prostoru je namreč treba izbrati tehnično-pravilno keramiko.

Kopalniško pohištvo

Začinite bivanje v kopalnici s pohištvom, ki bo odraščalo z njenimi prebivalci.

Kopalniška oprema

Tako kot ženske, tudi kopalnica potrebuje nakit, da zasije v vsej svoji luči.

Tuš kabine in kadi

Od preganjanja gumenih račk, do tuširanja v dvoje, v salonu keramike in kopalnic Delfin vas razumemo!

Salon Delfin
Odpiralni čas

Pon – pet: 9h – 13h in 15h – 18h

Sobota: 9h – 12h

Nedelja: Zaprto

Obiščite nas
Dajmo se družit

Pošljite nam sporočilo

Sporočilo nam lahko pošljete na info@salondelfin.si, ali ga oddate preko spodnjega obrazca.