Kopalniška oprema

V mesecu marcu dodatnih 7% POPUSTA na zalogo! Koda: reci7

V mesecu marcu dodatnih

7% POPUSTA na zalogo!

Koda: reci7

Več kot le voda

Izbira prave pipe je ključna za vsako kopalnico. Ste že kdaj pomislili, da lahko pipa služi kot osrednji umetniški element? Moderni dizajni ponujajo vse od minimalističnih linij do ekstravagantnih oblik, ki so prave umetnine. Razmislite o materialih – medenina, nerjaveče jeklo ali celo steklo za dodatek sodobnega razkošja. Ne pozabite … Pipa ni samo praktičen element, ampak je tudi vizualno-otipna skulptura.

Brisačonoše

Držalo za brisače ni samo mesto, kjer se sušijo vaše brisače … Lahko je tudi izjemen dizajnerski element – ja , tudi če je to radiator. Od industrijskih kovinskih palic do elegantnih lesnih modelov, izbira je neskončna. Eksperimentirajte z različnimi materiali in oblikami, da kopalnici dodate značaj. In zakaj ne bi držala za brisače uporabili tudi kot prostor za rastline ali majhne dekorativne predmete? To je preprost način, da v prostor vnesete barvo in življenje.

Odsev vašega sloga

Ogledalo v kopalnici ni samo za preverjanje frizure, britje ali ličenje. Je lahko tudi čudovit dekorativni element. Velika, okrogla ogledala dajejo občutek prostornosti ali igrivosti, medtem ko ogledala nenavadnih oblik dodajo dramatičen pridih. Razmislite o dodajanju osvetlitve okoli ogledala za dodaten sijaj ali romantiko … Hkrati pa ne pozabite, da živimo v času, ko vam ogledalo lahko predvaja poročila ali vrti glasbo.

Vaša intimna koncertna dvorana

Z integracijo vodoodpornih zvočnikov ali celo pametnih ogledal z vgrajenimi zvočnimi sistemi lahko svoje jutranje prhanje ali večerno kopel spremenite v resnično sproščujočo izkušnjo. Predstavljajte si, da se sproščate v kopeli ob zvokih relaksacijske glasbe ali pa se prebujate z energičnimi ritmi vaše najljubše pop glasbe. Možnosti so neskončne, od nežnih melodij za sprostitev do poskočnih ritmov, ki vas pripravijo na dan. Glasba v kopalnici ni samo prijeten dodatek; je orodje za ustvarjanje atmosfere, ki spodbuja dobro počutje in užitek. S tem preprostim dodatkom lahko vaša kopalnica postane prostor, kjer ne skrbite samo za svoje telo, ampak tudi za svoj duh. Pa še umivanje zob se vam bo zdelo hitrejše!

Nenakičen nakit

Kopalniška oprema je resnično nakit vaše kopalnice. Kot draguljar pri izbiri popolnega kos nakita, morate tudi vi posvetiti posebno pozornost izboru kopalniške opreme. Vsak element, od pipe do zvočnikov, ima moč korenito spremeniti videz in občutek vašega svetišča sprostitve. Napačna izbira lahko zlomi celotno harmonijo prostora, medtem ko pravilno izbrana oprema vašo kopalnico povzdigne na raven umetniškega dela.

Kopalnice

V salonu keramike in kopalnic Delfin ne kreiramo samo navadnih kopalnic, ampak ustvarjamo prostore za druženje, saj vemo, da si zobkov ne perete sami.

Keramika

Ko pride do keramike, smo v salonu keramike in kopalnic Delfin resni! Vsakemu prostoru je namreč treba izbrati tehnično-pravilno keramiko.

Kopalniško pohištvo

Začinite bivanje v kopalnici s pohištvom, ki bo odraščalo z njenimi prebivalci.

Kopalniška oprema

Tako kot ženske, tudi kopalnica potrebuje nakit, da zasije v vsej svoji luči.

Tuš kabine in kadi

Od preganjanja gumenih račk, do tuširanja v dvoje, v salonu keramike in kopalnic Delfin vas razumemo!

Salon Delfin
Odpiralni čas

Pon – pet: 9h – 13h in 15h – 18h

Sobota: 9h – 12h

Nedelja: Zaprto

Obiščite nas
Dajmo se družit

Pošljite nam sporočilo

Sporočilo nam lahko pošljete na info@salondelfin.si, ali ga oddate preko spodnjega obrazca.