Tuš kabine in kadi

V mesecu marcu dodatnih 7% POPUSTA na zalogo! Koda: reci7

V mesecu marcu dodatnih

7% POPUSTA na zalogo!

Koda: reci7

Prostor za dva

Razmislite o tuš kabini, ki ni zgolj prostor za hitro prho, ampak prostor, kjer lahko s partnerjem delite trenutke miru. Ali pa prostor za skupinsko otroško čofotanje … Zakaj bi tuširali samo enega po enega, če lahko tri skupaj!?

Tuš kabine, zasnovane za dve osebi, so postale priljubljen trend v sodobnem oblikovanju kopalnic. S širšimi dimenzijami in dvojnimi prhami, te kabine nudijo dovolj prostora, da se lahko dve osebi udobno tuširata skupaj, kar je popolno za pare, oziroma družine, ki želijo deliti intimne trenutke ali pa le prihraniti čas zjutraj.

Poleg funkcionalnosti je estetika tuš kabine za dve osebi prav tako pomembna. Razmislite o elegantnih steklenih stenah, ki prostor naredijo vizualno večji, in o premišljeni umestitvi prh in pip, ki zagotavljajo udobje in praktičnost.

Nekaj na kar pri kadi še niste pomislili ...

Kadi so se razvile od osnovnih kopeli do luksuznih elementov, ki nudijo popolno sprostitev. Moderni trendi vključujejo kadi z “jacuzzi” funkcijami, kjer lahko uživate v masaži z mehurčki, kar je idealno za sproščanje mišic po dolgem dnevu. Velike, prostostoječe kadi so popoln kraj za dolge, umirjene kopeli, kjer se lahko potopite v mir in tišino.

Za dodaten občutek razkošja pa izberite kadi z vgrajenimi grelnimi funkcijami, ki vam omogočajo, da voda ostane topla dlje časa. To je vrhunska izbira za tiste, ki radi poležavate v banji in vas moti, ker je voda ali prevroča, ali premrzla.

Tudi oblika kadi prispeva k vašemu udobju; ergonomsko oblikovane kadi nudijo idealno oporo za telo, kar omogoča še bolj sproščujočo izkušnjo. Zato nam je fascinantno, ko si ljudje izberejo kad, ki zasede petino kopalnice, a je za 5 centimetrov premajhna in neergonomska!?

Kombinacija tuša in kadi

Za tiste, ki si želijo prilagodljivosti, je kombinacija tuša in kadi odlična izbira. Takšna zasnova vam omogoča, da izkoristite prednosti obeh, ne glede na vaše trenutne potrebe ali razpoloženje. V dneh, ko potrebujete hitro osvežitev, je tuš pri roki, medtem ko lahko v kadi uživate, ko si želite dolge in sproščujoče kopeli. Ta pristop je tudi praktičen za manjše kopalnice, kjer je prostor omejen, saj združuje dve funkciji v enem.

Inovacije pri tuših in kadeh

Napredek v tehnologiji je prinesel inovacije tudi v svet tuš kabin in kadi. Od tušev z digitalnim nadzorom temperature do kadi s svetlobno terapijo, ki uporablja različne barve luči, da ustvari sproščujoče ali poživljajoče vzdušje. Te tehnološke dodatke lahko uporabite za ustvarjanje pravega razpoloženja, ne glede na to, ali si želite sprostiti napetost ali pa se preprosto umiriti po napornem dnevu.

Vaš tempelj sprostitve

Tuš kabine in kadi so več kot le deli kopalniške opreme; so ključni elementi vašega osebnega templja sprostitve. Z izbiro prave kabine ali kadi lahko ustvarite prostor, ki ne služi le praktičnim potrebam, ampak je tudi kraj, kjer lahko uživate, se sprostite in obnovite. Ne glede na to, ali iščete prostor za intimne trenutke v dvoje, oazo miru za sprostitev ali inovativno tehnologijo za ultimativno udobje, je izbira prave tuš kabine ali kadi ključnega pomena. Vaša kopalnica je lahko več kot le prostor za umivanje; lahko je prostor, kjer vsak dan znova najdete mir in obnovitev svoje energije.

Kopalnice

V salonu keramike in kopalnic Delfin ne kreiramo samo navadnih kopalnic, ampak ustvarjamo prostore za druženje, saj vemo, da si zobkov ne perete sami.

Keramika

Ko pride do keramike, smo v salonu keramike in kopalnic Delfin resni! Vsakemu prostoru je namreč treba izbrati tehnično-pravilno keramiko.

Kopalniško pohištvo

Začinite bivanje v kopalnici s pohištvom, ki bo odraščalo z njenimi prebivalci.

Kopalniška oprema

Tako kot ženske, tudi kopalnica potrebuje nakit, da zasije v vsej svoji luči.

Tuš kabine in kadi

Od preganjanja gumenih račk, do tuširanja v dvoje, v salonu keramike in kopalnic Delfin vas razumemo!

Salon Delfin
Odpiralni čas

Pon – pet: 9h – 13h in 15h – 18h

Sobota: 9h – 12h

Nedelja: Zaprto

Obiščite nas
Dajmo se družit

Pošljite nam sporočilo

Sporočilo nam lahko pošljete na info@salondelfin.si, ali ga oddate preko spodnjega obrazca.