Kopalniško pohištvo

V mesecu marcu dodatnih 7% POPUSTA na zalogo! Koda: reci7

V mesecu marcu dodatnih

7% POPUSTA na zalogo!

Koda: reci7

Pohištvo, ki pripoveduje zgodbo

Zakaj ne bi vaša kopalnica postala pripovedovalka zgodb? Izberite kose, ki imajo značaj – morda “vintage” omarico, ki jo najdete v starinarnici, ali pa sodobno umetniško delo, ki služi kot umivalnik. Najdite kos pohištva, ki bo postal junak v vaši kopalniški avanturi. Samo predstavljajte si, kako odpirate omarico, ki izgleda kot da odpira vrata v novo dimenzijo, ali pa se umivate v umivalniku, ki izgleda, ki bi ga zlahka zamešali za skulpturo iz moderne galerije.

Dnevno kopalniško pohištvo in nočno kopalniško pohištvo

Če imate dve kopalnici, ju lahko ločite na jutranjo verzijo in nočno verzijo … Za jutranje prebujanje izberite pohištvo z živahnimi barvami in energičnimi teksturami. Predstavljajte si svetle, osvežujoče barve, kot so turkizna ali rumena, ki so kot nalašč za jutranje tuširanje in priprave na nov dan. Te lahko kombinirate z gladkimi, sijočimi površinami, ki odsevajo jutranjo svetlobo in dodajo dodatno energijo v vašo rutino.

Vaša druga kopalnica pa naj postane nočni prostor za sprostitev. Izberite pohištvo v pomirjujočih barvah, kot so globoka modra ali nežna siva. Dodajte teksture, ki vzbujajo občutek miru in udobja, na primer mat površine ali pohištvo z lesenimi elementi. Ta kombinacija ustvarja prostor, ki spodbuja umirjenost in je idealen za večerno sprostitev.

Lahko pa vse to naredite v eni kopalnici z igro tople in hladne ter direktne in ambientalne svetlobe, ki bo različno obarvala fronte vašega kopalniškega pohištva glede na čas.

Pametno kopalniško pohištvo

Zakaj ne bi vašega kopalniškega pohištva nadgradili s pametnimi funkcijami? Predstavljajte si omarico, ki ne samo shranjuje, ampak tudi polni vaš telefon. Ali pa pametno ogledalo, ki vam prikazuje vreme ali novice, medtem ko si umivate zobe. Tehnologija vam omogoča, da vaša kopalnica ne samo izpolnjuje osnovne funkcije, ampak postane center za povezovanje in informacije.

Upajte si več ...

Vaša kopalnica bi morala biti odsev vas – vaše osebnosti, vaših strasti, vašega stila življenja. Z malo domišljije in ustvarjalnosti lahko preoblikujete ta pogosto spregledani prostor v nekaj, kar je enako funkcionalno kot fascinantno. Bodite drzni, bodite drugačni in dovolite, da vaše kopalniško pohištvo živi skupaj z vami.

Kopalnice

V salonu keramike in kopalnic Delfin ne kreiramo samo navadnih kopalnic, ampak ustvarjamo prostore za druženje, saj vemo, da si zobkov ne perete sami.

Keramika

Ko pride do keramike, smo v salonu keramike in kopalnic Delfin resni! Vsakemu prostoru je namreč treba izbrati tehnično-pravilno keramiko.

Kopalniško pohištvo

Začinite bivanje v kopalnici s pohištvom, ki bo odraščalo z njenimi prebivalci.

Kopalniška oprema

Tako kot ženske, tudi kopalnica potrebuje nakit, da zasije v vsej svoji luči.

Tuš kabine in kadi

Od preganjanja gumenih račk, do tuširanja v dvoje, v salonu keramike in kopalnic Delfin vas razumemo!

Salon Delfin
Odpiralni čas

Pon – pet: 9h – 13h in 15h – 18h

Sobota: 9h – 12h

Nedelja: Zaprto

Obiščite nas
Dajmo se družit

Pošljite nam sporočilo

Sporočilo nam lahko pošljete na info@salondelfin.si, ali ga oddate preko spodnjega obrazca.