Kopalnice

V mesecu marcu dodatnih 7% POPUSTA na zalogo! Koda: reci7

V mesecu marcu dodatnih

7% POPUSTA na zalogo!

Koda: reci7

Načrtovanje in dizajn

Pri načrtovanju idealne kopalnice je pomembno upoštevati več faktorjev. Razmislite o velikosti prostora, vašem načinu življenja in funkcionalnosti, ki jo potrebujete. Moderni trendi vključujejo minimalistične linije, naravne materiale in pametne tehnologije. Ne bojte se eksperimentirati z barvami in teksturami. Pomembno je, da ustvarite prostor, v katerem se boste počutili sproščeno in udobno.

Izbira materialov

Kakovostni materiali so ključni za dolgotrajnost in predvsem estetiko vaše kopalnice. V Salonu Delfin nudimo širok izbor visokokakovostnih keramičnih ploščic, sanitarnih elementov in dodatkov, ki bodo vaši kopalnici dodali pridih elegance in luksuza. Izberite materiale, ki so ne samo lepi na pogled, ampak so tudi enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

Osvetlitev in dodatki

Pravilna osvetlitev lahko popolnoma spremeni vzdušje kopalnice. Izbirajte med različnimi viri svetlobe, ki bodo ustvarili toplo in vabljivo atmosfero. Govorimo o AMBIENTALNIH virih svetlobe, ki vam sredi noči ne bodo slepili oči! Govorimo o svetlobi, ki vas bo zjutraj zbudila in zvečer uspavala … Ne pozabite tudi na dodatke, kot so ogledala, brisače in dekorativni elementi, ki bodo vaši kopalnici dodali osebni pečat.

Trajnost in antibakterijska zaščita

V naših kopalnicah, vstopamo v svet, kjer se funkcionalnost sreča z zdravjem. V današnjem času je izjemno pomembno, da izberemo materiale in opremo, ki ne le da trajajo leta, ampak tudi aktivno prispevajo k čistosti in zdravju našega doma. Materiali, kot so porcelan, nerjaveče jeklo ali posebno obdelane keramične ploščice, ponujajo dolgotrajno odpornost proti obrabi in enostavno čiščenje. Na trgu so na voljo tudi inovativne rešitve s posebnimi antibakterijskimi premazi, ki preprečujejo rast bakterij in plesni, kar je še posebej koristno v vlažnih razmerah, značilnih za kopalnice. Te tehnologije ne samo da podaljšajo življenjsko dobo vaše kopalniške opreme, ampak tudi zagotavljajo, da vaša kopalnica ostane higienična in zdrava. Investicija v trajne in antibakterijske materiale je tako investicija v zdravje in dobro počutje vaše družine.

Ustvarjanje "wellness" prostora

Pretvorite svojo kopalnico v osebni wellness kotiček! Vključite elemente, kot so luksuzne – malo večje kadi, masažni tuši ali celo savna. S temi dodatki boste ustvarili prostor za sprostitev in osebno razvajanje, ki bo služil kot idealen pobeg od vsakodnevnega stresa.

Vključevanje tehnoloških inovacij

Sodobna kopalnica naj vključuje tehnološke inovacije. Razmislite o namestitvi pametnih ogledal, GRELCEV, daljinskih senzorjev za postopno prižiganje luči ali inteligentnih WC školjk. Te tehnologije ne samo izboljšajo uporabniško izkušnjo, ampak tudi doprinesejo k sodobnemu in elegantnemu videzu vaše kopalnice.

Pinterest ≠ arhitekt !

Super, da ste na Pinterestu, lepo, da na Instagramu iščete ideje za vaše kopalnice … Ampak pred izvedbo se vseeno posvetujte z arhitektom, saj vas bodo strokovne izkušnje rešile nepotrebne drame!

Niti predstavljati si ne morete na kakšne vse probleme naletijo ljudje, ki se brez strokovnih izkušenj odločijo prenoviti kopalnico! Zato vam še enkrat toplo polagamo na srce … Dajte se posvetovat z arhitektom!

Naša arhitektka Aleksandra vas bo z veseljem podpirala, da bo vaša kopalnica postala prostor, kjer boste lahko uživali v vsakem trenutku. Obiščite nas in dovolite, da vam pomagamo uresničiti vaše sanje o popolni kopalnici.

Kopalnice

V salonu keramike in kopalnic Delfin ne kreiramo samo navadnih kopalnic, ampak ustvarjamo prostore za druženje, saj vemo, da si zobkov ne perete sami.

Keramika

Ko pride do keramike, smo v salonu keramike in kopalnic Delfin resni! Vsakemu prostoru je namreč treba izbrati tehnično-pravilno keramiko.

Kopalniško pohištvo

Začinite bivanje v kopalnici s pohištvom, ki bo odraščalo z njenimi prebivalci.

Kopalniška oprema

Tako kot ženske, tudi kopalnica potrebuje nakit, da zasije v vsej svoji luči.

Tuš kabine in kadi

Od preganjanja gumenih račk, do tuširanja v dvoje, v salonu keramike in kopalnic Delfin vas razumemo!

Salon Delfin
Odpiralni čas

Pon – pet: 9h – 13h in 15h – 18h

Sobota: 9h – 12h

Nedelja: Zaprto

Obiščite nas
Dajmo se družit

Pošljite nam sporočilo

Sporočilo nam lahko pošljete na info@salondelfin.si, ali ga oddate preko spodnjega obrazca.